Catering

ALLES IS MOGELIJK

Werken lukt niet op een lege maag. Daarom voorzien we u graag van de nodige natjes en droogjes. Dat begint al met een lekkere kop koffie of thee bij binnenkomst. Natuurlijk ook met een koekje. U kunt zo vaak pakken als u wilt, want het is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed assortiment aan frisdranken en vruchtensappen van Schulp. Voor lunch en borrel werken we samen met met twee Boxtelse cateraars. Nieuw zijn de buffetten die Bossche cateraar CuHaBo kan verzorgen. Toch liever uw eigen catering of leverancier meenemen? Geen enkel probleem. Stemmen we graag met u af.

Lekkernijen

Iets lekkers voor bij de koffie? Wij werken samen met Christine Fasseur, een Boxtelse dame die de meest heerlijke dingen kan maken. Van havermoutkoekjes, tartalettes, cupcakes, muffins tot complete taarten en alles wat daar tussenin zit. Geef gerust uw wensen door.
Catering Hutje Op De Heide

Lunch

Voor de lunch is er een ruime keuze. U kunt kiezen uit drie broodjesarrangementen: Standaard, Uitgebreide en Deluxe. Combineer het met een warme snack, een soepje of een salade. U kunt uit meerdere soorten kiezen. Ook voor vegetariers is er voldoende keuze.

Borrel

Na een dag hard werken is een borrel met een hapje en een drankje een welverdiende afsluiter. Van borrelplank, tapas borrelhapjes tot een schaal met bittergarnituur. Of wilt u graag gezellig afsluiten met een bbq of een wijnproeverij? Ook dat mogelijk.

Buffetten

Van Hollandse stamppotten, een mediterraans of tapas buffet, tot een Indonesisch buffet. CuHaBo Catering biedt maar liefst zes verschillende buffetten. Er zit vast wel iets bij wat u lekker vindt. Natuurlijk kunnen ze ook maatwerk verzorgen.

Heeft u dieetwensen of een allergie?

Geef het tijdig aan ons door.