Catering

ALLES IS MOGELIJK

Werken lukt niet op een lege maag. Daarom voorzien we u graag van de nodige natjes en droogjes. Dat begint al met een lekkere kop koffie of thee bij binnenkomst. Natuurlijk ook met een koekje. U kunt zo vaak pakken als u wilt, want het is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed assortiment aan frisdranken en vruchtensappen van Schulp. Voor lunch en borrel werken samen met cateraar 't Tweespan, die op enkele minuten afstand gevestigd is. U bent uiteraard vrij om een bestelling te plaatsen bij een eigen leverancier.

Lekkernijen bij de koffie van Hutje Op De Heide Boxtel

Lekkernijen

Iets lekkers voor bij de koffie? Wij werken samen met Christine Fasseur, een Boxtelse dame die de meest heerlijke dingen kan maken. Van havermoutkoekjes, tartalettes, cupcakes, muffins tot complete taarten en alles wat daar tussenin zit. Geef gerust uw wensen door.
Catering Hutje Op De Heide

Lunch

Wij hebben drie arrangementen: Standaard, Uitgebreid en Deluxe. U kunt dit eventueel combineren met een snack, soep of een van de verschillende salade, als bijgerecht of maaltijdsalade. Bekijk de mogelijkheden in het cateringoverzicht.
Catering Hutje Op De Heide

Borrel

Na een dag hard werken is een borrel met een hapje en een drankje een welverdiende afsluiter. Cateraar 't Tweespan kan koude en warme hapjes maken. Van gevulde tomaatjes, tapasplankjes tot een schaal met bittergarnituur. Wijntje of bier erbij? Die leveren ze ook.

Heeft u dieetwensen of een allergie?

Geef het tijdig aan ons door.