Catering

(Bijna) alles is mogelijk

Werken lukt niet op een lege maag. Daarom voorzien we u graag van de nodige natjes en droogjes. Dat begint al met een lekkere kop koffie of thee bij binnenkomst. Natuurlijk ook met een koekje. U kunt zo vaak pakken als u wilt, want het is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed assortiment aan frisdranken en vruchtensappen. Voor lunch, diner en borrel werken we samen een aantal cateraars. Liever uw eigen catering of leverancier meenemen? Geen enkel probleem!

Lekkernijen

Christine Fasseur, kan de meest heerlijke dingen maken. Van koekjes, tartalettes, cupcakes, muffins tot complete taarten en alles wat daar tussenin zit.

Lunch

Voor de lunch kunt u kiezen uit drie broodjesarrangementen. Combineer het met een soepje of salade. U kunt uit meerdere soorten kiezen. Fruitmand kan ook.

Borrel

Na een dag hard werken is een borrel met een hapje en een drankje een welverdiende afsluiter. Van borrelplank tot bbq. De Oude Ketting verzorgt het graag.

Buffetten

Van stamppotten, een mediterraans buffet tot een Indonesisch buffet. CuHaBo Catering biedt verschillende buffetten vanaf 8 personen. Incl. servies.

Heeft u dieetwensen of een allergie?

Geef het tijdig aan ons door.