Ruimtes

VOORZIEN VAN ALLE GEMAKKEN

€ 40/uur
Max. 11 Incl. onbeperkt koffie & thee, presentatiemiddelen, wifi

Multifunctionele ruimtes

We beschikken over twee ruimtes: de hoofdruimte op de 1e verdieping (65 m2) en een subruimte (50 m2) op de begane grond. De subruimte is niet los te boeken, maar alleen in combinatie met de hoofdruimte. Het concept is gebaseerd op gastvrijheid, gemak en selfservice. U krijgt van ons de sleutel en kunt de rest helemaal zelf regelen. Alles staat voor jullie klaar. Bij een eerste bezoek aan de locatie ontvangen wij u persoonlijk en maken we u wegwijs in de ruimte. Daarna is de ruimte exclusief voor jullie. De indeling van tafels en stoelen mag uzelf bepalen. Zoekt u een locatie voor een meerdaagse bijeenkomst? Wij hebben zelf geen slaapplaatsen maar er zijn voldoende B&B's en hotels in de nabije omgeving.

Maatregelen m.b.t. corona

Naast prettig werken vinden we het ook ontzettend belangrijk dat u veilig en verantwoord bij ons kunt werken. Daarom hebben we de groepsgrootte permanent verlaagd tot maximaal 11 personen. Zolang we nog 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar, kunnen in een standaard vergaderopstelling (U-vorm) maximaal 6-7 personen aan de tafel zitten. Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig en mondkapjes voor diegenen die dat prettig vinden. 

ONZE VOORDELEN

Makkelijk bereikbaar

De locatie ligt net buiten de bebouwde kom van Boxtel-West. Zowel vanuit de richting Tilburg (via Oisterwijk) als de A2 (afslag Boxtel en via Lennisheuvel) zijn we met de auto uitstekend te bereiken. Vanuit Boxtel centrum is het max. 15 minuten fietsen.

Veel faciliteiten

We beschikken over 12 eigen parkeerplaatsen, eigen ingang, garderobe, toilet, 5 tafels, 16 stoelen, wifi, 2 flip-overs met whiteboard, audio- en videosysteem, keuken met vaatwasser, Jura koffiemachine, borden, bestek en servies.

3.000 m2 tuin

Maak gebruik van onze tuin met wijds uitzicht op de velden met paarden en schapen om ons heen. Om even te ontspannen in het gras, uw lunch op te eten of om buitenactiviteiten te houden. Ook ideaal voor teambuilding.

Bij de Kampina

Binnen enkele minuten loopt u het bos in van de Kampina. Organiseer een lunch of sessie op de hei of maak uw hoofd leeg tijdens een van de vele mooie wandelingen.

Flexibel

Liever eigen lunch of hapjes meenemen? Geen probleem. U bent niets verplicht bij ons. In de koelkast hebben we onderin een klein plekje vrij gelaten waar u uw eten koel kunt bewaren.

Overzichtelijke tarieven

Wij houden niet van moeilijk doen, prijzen p.p. of extra kosten rekenen voor koffie. Alles is inbegrepen, met uitzondering van het drinken uit de koelkast, lunch, borrel en andere op maat wensen.