VOORZIEN VAN ALLE GEMAKKEN

€ 70/uur
Max. 11 Incl. onbeperkt koffie & thee, presentatiemiddelen, wifi

Multifunctionele ruimtes

We beschikken over twee ruimtes: de hoofdruimte op de 1e verdieping (65 m2) en een subruimte (50 m2) op de begane grond. De hoofdruimte beschikt over alle vergaderfaciliteiten waaronder een beamer, projectiescherm en flip-over. De ruimte op de begane grond heeft een cafe-setting en wordt gebruikt voor lunch, borrel en dinerbuffet. Tevens kunt u hier ontspannen door een potje te darten of te poolen. De ruimte kan uiteraard ook gebruikt om in kleinere deelgroepen te werken. Het concept is gebaseerd op gastvrijheid, gemak en selfservice. Bij uw eerste bezoek ontvangen wij u persoonlijk en maken we u wegwijs in beide ruimtes. Daarna is het hele gebouw voor jullie en kunt u alles zelf bepalen. Zoekt u een locatie voor een meerdaagse bijeenkomst? Wij hebben zelf geen slaapplaatsen maar er zijn voldoende B&B's en hotels in de nabije omgeving.

ONZE VOORDELEN

Makkelijk bereikbaar

De locatie ligt net buiten de bebouwde kom van Boxtel-West. Vanuit de richting Tilburg (via Oisterwijk) als de A2 zijn we met de auto prima te bereiken. Vanaf station Boxtel is het circa 10 minuten fietsen.

Bij de Kampina

Binnen enkele minuten loopt u het bos in van natuurgebied de Kampina. Maak een rondje tijdens de pauze, organiseer een lunch of sessie op de hei of maak uw hoofd leeg tijdens een van de vele mooie wandelingen.

Veel faciliteiten

We beschikken over 10 eigen parkeerplaatsen, eigen ingang, garderobe, 1 toilet, gratis wifi, draadloos presentatiesysteem (Barco ClickShare), 2 flip-overs, pantry met vaatwasser, Jura koffiemachine.

Flexibel

Liever eigen lunch of hapjes meenemen? Geen probleem. U bent niet verplicht om de catering bij ons te bestellen. In de koelkast hebben we onderin een klein plekje vrij gelaten waar u uw eten koel kunt bewaren.

Overzichtelijke tarieven

Presentatiemiddelen, schoonmaak en onbeperkt koffie, thee en kraanwater zijn inbegrepen in de huurprijs. Dranken en energierepen zijn op basis van verbruik. Catering o.b.v. bestelling.

3.000 m2 tuin

Maak gebruik van onze tuin met wijds uitzicht op de velden met paarden en schapen om ons heen. Om even te ontspannen in het gras, uw lunch op te eten of om buitenactiviteiten te houden.